Snart tid for bilferie med barna!

| 22. juni 2009

t

Foto: Brit

Vi skal på bilferie i nord-Europa i sommer, og derfor er jeg naturlig nok på utkikk etter gode råd slik at reisen skal bli så lett som mulig for hele familien. Vi har tidligere skrevet 5 gode tips til hvordan man skal holde humøret oppe under bilturen, og ett av rådene er å ha med lydbøker til ungene. Sønnen min liker veldig godt Heksene av Roald Dahl, så denne kan jeg trygt anbefale til dere med barn i 6-12 års alderen! Ellers har Bokkilden et supert utvalg av lydbøker, også for de aller minste barna!

Dette er et alternativ for dere som skal på Norgesferie – boken “Best i baksetet!”. Her får man en bok med oversikt over severdigheter som passer for barn, fakta om landet vårt, forslag til leker og spørsmål som kan stilles mens man er på biltur. Man får også med et Norges atlas og en lydbok av den prisbelønte barneboka Kumatpakkene av Bjørn R. Rørvik og Per Dybvig.

Ser også at Alltombarn har en artikkel med gode råd om bilkjøring i Europa, samt ytterligere 20 tips til å gjøre bilreisen lettere. Har noen av dere gode tips dere vil dele?

Stikkord: , , , ,

Kategori: Barnebok, Reise med barn

Kommentarer (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Astrid sier:

  Det vert nok nokre timar med barn i bil i sommar ja…
  Takk for tips! 🙂

 2. Julia sier:

  Tusen takk for flere tips! Vi er godt vant med barn i bil, så har funnet noen råd som passer for oss. Jeg laget noen permer med fargesaker til barna i fjor, de slo an.
  Kan ses her:
  http://juliaoren.blogspot.com/2008/07/ferie.html

 3. Linda S sier:

  Eg har forsatt ikkje bestemt kor vi skal hen på ferie i år, og då eg såg denne boka kom eg på at den har eg jo! Så no må eg finne den fram… kanskje eg finn nokre reisetips til årets ferie 😉 Hadde forresten skreve om nesten det samme i bloggen min i helga, men hadde gløymt å legge den ut… men no er den der 😉

 4. propelle sier:

  Eg har nettopp kjøpt dvd-spelar til storesøster i baksetet 🙂

 5. Anette {foreldremanualen} sier:

  Linda: Ja det så jeg – vittig! 😉

  Propelle: veldig smart! Har vurdert det samme..