Månedens tema april: Barnebursdag!

| 2. april 2010 | 13 Kommentarer

Hver måned velger vi et bloggetema. Hvis du skriver (eller har skrevet) om tema, kan du gi oss linken til innlegget ditt. I slutten av måneden presenterer vi alle innkomne bidrag. På denne måten håper vi å kunne samle mange gode blogginlegg og gjøre de lett tilgjengelige for andre.

Du står fritt til å tolke månedens tema, det kan gjerne være rene foto-innlegg osv. Du kan også linke til gamle innlegg om du har skrevet om temaet tidligere. Om du ikke ønsker at vi skal bruke dine bilder i presentasjonen, gi oss beskjed i kommentaren!

Denne månedens tema er “Barnebursdag”
(sønnen min har bursdag i mai, så nå gleder jeg meg til å få mange gode tips!)

For å delta må du:

 • legge igjen link til ditt innlegg i MrLinky boksen under
 • vise at du deltar i Foreldremanualens Månedens Tema ved å linke tilbake hit i bidraget ditt (NB! Kun de som linker tilbake til oss i innlegget blir med i presentasjonen i slutten av måneden)

Stikkord: , , , , ,

Kategori: Blogganbefalinger, Bursdagsmoro

Kommentarer (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Pia sier:

  Jeg kom med noen bursdagstips i bloggen min i februar, har prøvd å legge det inn i MrLinky. Vet ikke om jeg bør redigere innlegget litt og linke til foreldremanualen?
  Ellers så kommer det nok flere bursdagsinnlegg nå i april…

 2. Ankestin sier:

  Gutten min fylte 4 år i mars og i den anledning lagde jeg sjørøverbursdag til ham etter ønske fra bursdagsbarnet. Har lagt det inn i MrLinky og linket til dere fra innlegget mitt 🙂

 3. Anonymous sier:

  jeg får ikke linken til ankestin til å virke..?

 4. Anette {foreldremanualen} sier:

  Anonym: rettet! 😀

 5. Pia sier:

  Da har jeg linket til dere:)

 6. Linda S sier:

  Eg la inn nokre linker til innlegg med muffinsbilder, traktorkaker og andre kaker, Hannah Montana bursdag og småting til å ha i godteposene.

  Då eg hadde lagt inn link til innlegga, og skulle legge inn link til dere i innlegga mine oppdaga eg at eg allerede hadde "brukt" desse innlegga då dere hadde tema Barnemat. Håper det går greit. Såg ingenting i reglane om eg kunne bruke samme innlegg fleire gonger….

 7. Inger-Lise sier:

  Vi har feiret både 1 og 3 årsdag hittil i år. Har lagt inn en link til hver bursdagsfeiring. 🙂

 8. Lillepilt sier:

  Vi er igang med planlegging til den store sjørøverfesten neste helg. Invitasjonene er sendt ut, etter inspirasjon herfra, samt fra en bursdagsbok vi har hjemme. Nå er pappa igang med å bygge et sjørøverskip til den store festen. Bilder kommer av det også, når det er klart.

 9. Anette {foreldremanualen} sier:

  Gleder oss til å se Lillepilt! 😀

 10. Lillepilt sier:

  La inn nytt bilde, der hele invitasjonsteksten synes, men da forsvant innlegget, så linket på nytt. Piratskipet er snekret ferdig, nå skal det stæsjes opp!

 11. lillepilt sier:

  Har laget et innlegg fra den første feiringen, i allefall fra dekoren. Veldig enkelt og igrunn rimelig valg av effekter. Da vi bla pyntet bordet med kokosnøtter til 9,90 og papirlykter stemplet med et piratsymbol. Det dyreste av dekoren er kartene som ligger på bodet, de koster ca 10,- stk hvis ikke jeg husker feil.

 12. Nicho sier:

  Disse har en mengde ting til temabursdag, se mer på http://www.dinbursdag.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge