Barnas miljøfestival med mange kjente artister!

På verdens miljødag 5. juni er det igjen duket for Hafslunds miljøfestival for barn. Vi skrev om denne ifjor også, men i år er den flyttet til Frognerparken i Oslo.

Foto: horizontal.integration

Det er lagt opp til en rekke morsomme aktiviteter, spill, utstillinger og konserter. Mange artister som er populære hos barna dukker opp, som Jaa9 & OnklP, Tone Damlie og Grand Prix jr vinnerene Celine og Malin. Årets konfransier er tøffe Heidi Marie Vestrheim fra Barne-tv.

Artige aktivteter i Teknisk museums-stil og ansiktsmaling som alltid slår an hos de minste, og i tillegg mange kule konkurranser. Pelle Politibil har blitt elektrisk (El-Pelle…) og kommer også til festivalen.

NB! Festivalen har gratis adgang :-)

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Toril {foreldremanualen}

Toril er gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en travel mamma til tre små barn - to jenter og en liten gutt. Toril elsker å reise, se film, være med barna sine, gå på kafe, ligge på sofaen, spille fotball, bade i sjøen, spille TP, drikke vin på balkongen og andre små og store gleder i hverdagen.

More Posts - Website

Stikkord: , ,

Kategori: Arrangement

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Lykkemamma.com sier:

    Morro!!

  2. Anette {foreldremanualen} sier:

    Utrolig bra at de kan samle så mange bra artister, uten at det koster noe å komme og se på! :-)

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge