Gå ikke glipp av denne: New Dad State of Mind!

| 9. juli 2010 | 5 Kommentarer

Denne burde du vise til alle pappaer du kjenner, selv om denne musikkvideoen av standup komiker Juston McKinney egentlig har HØY gjenkjennelsesfaktor for alle foreldre!

Et klassisk tilfelle av “It’s funny cause it’s true!”

Selv kjenner jeg meg godt igjen i det at man ikke alltid får slappe av like mye som man hadde planlagt (jfr når han forsøker å være kul og uanfektet med vinglasset i håndet og ungen hopper i senga… knis…).

Og bildene av ham når han klikker i forsøket på å sette opp en reiseseng, kunne i realiteten vært av meg! (…noen bør seriøst komme opp med en bedre patent her – sofort!) ;-)

Dette må være det nærmeste man kommer en versjon som faktisk er bedre enn Alicia Keys og Jay-Z’s fantastiske nummer en hit – New York State of Mind. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anette Snarby

Anette er "primus motor" og gründer av Foreldremanualen.no, og jobber frilans som journalist og tekstforfatter. Anette er mamma til to gutter på 5 og 10 år, samt at hun har en bonusdatter på 14 år.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookPinterestGoogle Plus

Stikkord:

Kategori: Humor, You Tube

Kommentarer (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Thea sier:

  Ha ha ha – utrolig bra!

 2. Monica sier:

  Morrsom, her er en inspirert av Rage Against the Machine, som heter stay at home dad. Verdt en titt om dere ikke har sett den før. http://www.youtube.com/watch?v=FmWp-rI6vSw

 3. Anette {foreldremanualen} sier:

  Takk for tipset Monica – den var også veldig bra! :-D

 4. Thing sier:

  Love it! :)

 5. Erika sier:

  Herlig =)

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge