Silly Bandz: Dette kan komme til Norge! ;-)

| 30. august 2010 | 13 Kommentarer
Men jevne mellomrom overstrømmes landet av farsotter/diller/kall-det-hva-du-vil. Dvs ting som alle barna bare ha, selv om vi voksne kanskje ikke helt ser poenget – da det eneste pointet med “dillen” synes å være å samle flest mulig og bytte de. 😉

Den siste farsotten i USA er såkalte “silly-bandz“, som rett og slett er en slags tykk gummistrikk som finnes i mange forskjellige farger og former. Ungene bruker de som armbånd, og målet er selvsagt å (mase på foreldrene for å) få flest mulig!

Det har til og med gått så langt at enkelte skoler har valgt å forby gummistrikkene (!), fordi lærerne mener at dette distraherer barna.

Men det er kanskje ikke mer meningsløst enn å samle på servietter, klinkekuler eller andre ting som vi samlet på da vi var små – hva synes dere? 😉

Stikkord: ,

Kategori: Leker

Kommentarer (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Irene sier:

  må vel si jeg syns strikkene lever opp til navnet sitt

 2. SURRESILJE sier:

  Mener å huske at det var forbundt med pogs på skolen min da det var populært. Og som lærer syns jeg igrunn det er litt pes med slike farsotter. Hva er vitsen? Men på den annen side så har man jo alltid noe rart å samle på.

 3. Familien Haagensen sier:

  Barn kommer vel alltid til å samle på ting og tang, husker godt tiden med pokémon kort, klistremerker, pogs osv. Selv hadde jeg dilla på glansbilder,noe som jeg har tatt godt vare på, koselig å titte og mimmre tilbake.

  Men unga kan kansje lære å sprae penger til slike ting selv?

 4. Anonymous sier:

  Disse er allerede kommet til vår skole, for å si det sånn. Men har ikke sett dem i butikker enda, så de som er kommet kommer foreløpig fra utlandet….

 5. Linda S sier:

  Ikkje utenkelig at eg kjøper sånne til mine (spørs jo på prisen da)… passer jo fint til adventskalenderen eller som julegave vil eg tru 🙂 (for ja… eg har begynt å tenke på jul 🙂 )

 6. effektivitøsen sier:

  De har allerede kommet i lekebutikker her og..tror det kostet 40kr for en pakke 😉

 7. Nooria sier:

  Vi har allerede erfart at de er vanedannende :-). Foreldrene til noen kamarater av barna mine kjøpte dem da de var på ferie i New york før sommeren, og de ble farsott her.

 8. Anette {foreldremanualen} sier:

  Har de kommet alt ja! Der ser dere… dillene sprer seg som ild i tørt gress! Ha Ha. 😉

 9. Anette {foreldremanualen} sier:

  Du er en skikkelig organisert mamma Linda! 😉 Ja, det var jo ikke en dum ide å bruke de i julekalenderen.

 10. marte sier:

  Husker jo som barn at det var moro å spare på ting. Synes det er helt greit jeg. Uskyldig moro som de kommer til å huske når de blir store. Så sant det ikke koster en formue da. Ideen til julekalender…genialt.

 11. Maj sier:

  Finnes på Ringo ja 🙂

 12. Anonymous sier:

  Så ut som en fin leke/noe og samle på. Ja til leker som er miljøvennlige (les: fri for batterier og blinking og støy). Også en fin motvekt til all den tiden dagens barn bruker foran TV/Pc-skjermen. Anita

 13. Talentina sier:

  Jeg synes det er helt greit så lenge det er noe alle ungers foeldre kan ha råd å kjøpe…

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge