Gamle og nye papirdukker

| 16. august 2010

Eg har forsatt papirdukkene frå då eg var lita, og også nokre frå den gongen mammaen min leika med sånne. Det var nok kanskje meir populært den gongen, derfor synest eg det er koselig når jentene sit og leiker med desse papirdukkene. Då sit eg gjerne litt med dei, ser på papirdukkene og mimrer om den gongen eg sjølv leika med dukkene.

Ein papirdukke-garderobe

For ei stund sidan kom eg over eit par blokker med ei papirdukke i og kle som man kunne fargelegge. Så eg kjøpte dette til jentene og putta i adventskalenderen deira eit år.

Jentene syntest det var kjekt å fargelegge og deretter klippe ut kjoler og andre klesplagg til papirdukka si.

……………………………………………………………
Innlegget er skrevet av trebarnsmamma Linda fra bloggen Lindas sted, som er fast gjeste-skribent her på Foreldremanualen.no.

Hun skriver om mammalivet, hverdagslykken, scrapping, hobbyaktiviteter, fotografering, interiør og gir oss mange gode mammatips!

Stikkord: , , ,

Kategori: Hobby / DIY

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Trine Lise sier:

  Awww, nostalgi <3

 2. Gladie sier:

  Så koselig at de er i aktiv bruk ennå 🙂 Lekte selv med slike og ble rent nostalgisk her 🙂

 3. Irene sier:

  å så koselig

  akurat slike hadde jeg også, men de ble nok rimelig utbrukt av meg gitt

 4. Mamma og mer sier:

  Jeg elsker papirdukker og har også spart på mine, og alle klærne jeg tegnet til dem da jeg var små. De finnes lagret på hytta i det samme smarte lagringssystemet jeg fant på da jeg lekte med dem (dvs. tegnet klær til dem). Man tager et gammel ukeblad og klisterer kort-endene sammen med kanontape. Vips! Et arkivsystem for de ulike dukkene med tilbehør.

  Moren min har spart på mange av de gamle lekene mine og det er jeg veldig takknemlig for. I sommer dro vi frem de gamle barbiedukkene mine. Hvordan det gikk kan du lese mere om her: http://mammaogmer.no/2010/07/22/barbiebadedagen/