Kjøper dere brukte barneklær?

| 15. oktober 2010 | 10 Kommentarer

En av de nettbutikkene for familier som jeg anbefaler i denne månedens SOL linker, er den lille bruktbutikken Barneboden i Bergen som selger både barneklær, utstyr og redesign.

Vi kjenner ikke til så mange nettbutikker for brukte barneklær, og synes derfor dette er et godt tips til dere som kanskje ikke har en slik type butikk i nærheten av der dere bor.

Vi i Foreldremanualen er opptatt av gjenbruk og når det gjelder barneklær kan man utvilsomt gjøre mange gode kupp også! Spesielt når det gjelder babyklær, da disse klærne knapt rekker å få slitasje før ungene vokser fra de.

Her er et lite knippe godbiter av det som er til salgs hos Barneboden akkurat nå:

Regnjakke fra Refleks str 3 år kr 65,-

“Pels” jakke str 1 år kr 165,-

HellyHansen/Uhu dress str 8 år kr 125,-

Kjøper dere brukt, eller lar dere barna arve klær?

Stikkord: , ,

Kategori: Baby, Barneklær, Gjenbruk

Kommentarer (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Her arver poden klær både av kjente og ukjente. Mange av favorittene våre er arva.

 2. Tusen takk for tips! 🙂 Vi arver gjerne, og man klarer jo aldri slite ut barneklær! Kanskje de man bruker i bhg da 🙂

 3. June sier:

  Hei!
  Min eldste er heldig å arve endel fra to kusiner, men ellers kjøper jeg nytt. Vår yngste arver selvsagt masse fra sin søster. De er født på hver sin side av året, så noe må kjøpes til minsten også!:)

  Håper dere har en fin kveld!

  Klem June

 4. Barbro sier:

  Så gøy at de har fått egen nettside! Handlet mye der før da vi hadde de i nabolaget. Synes det er kjempekjekt å både arve og kjøpe brukte barneklær, og så fikser jeg gjerne litt på de ved å farge de og sy de litt om, eller pynte de litt med applikasjoner o.l.

 5. Anita sier:

  Ja! Arveklær er helt topp. Har 3 barn og minstejenta på 3 år har jeg knapt kjøpt et plagg til. Arvet masse fra en nabo og ei venninne. Jeg føler at klær blir mer utvasket enn utslitt. En ting som irriterer meg er at alt skal være så veldig typisk gutt eller jente (rosa, dinosaur osv. osv.). En ting er klær, men må f.eks. akebrett, ski, sykler osv. være så veldig jente eller gutteaktig? Lettere å arve fra gutt til jente og omvendt før når ting så mer nøytralt ut (rødt og blått og sånn).
  Men sånn har markedet blitt dessverre.
  Anita

 6. Greta-G sier:

  Prøver å kjøpe mest brukt til min sønn (og meg selv)!

  /Greta-G

 7. Irene sier:

  Kjøper brukt til barna (byttesentralen) og noen ganger til meg selv også. Arver også litt i ny og ned (både gutta og jeg)

  • Anette {foreldremanualen} sier:

   Jeg har også kjøpt klær på Byttesentralen til eldstemann (minstemann har så utrolig mye), men det har blitt litt vanskeligere å få tak i fine klær nå når han er eldre. Utvalge for babyer er jo helt vanvittig! 🙂

 8. Villblomsten sier:

  Barneboden har en egen side i nettbutikken
  med brukte klær til voksne også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge