Dekorer med bokstaver!

| 6. april 2011

Bokstaver i alle slags varianter er jo veldig i tiden nå. Norske Interiørbloggere  (Nib), viser et galleri med forskjellige bloggere som viser frem bokstavene i sine hjem.

På bloggen Bugs and Fishes fant jeg masse inspirasjon til innpakking av gaver med bokstaver. Jeg fant frem dit via den danske bloggen Frk. Trillingsaard før jul, da hun hadde samlet fra nettet masse forskjellige måter å pakke inn gaver på .

I bloggen Creature Comforts finner du mal både til store og små bokstaver som du kan printe ut. Hun tipser om å printe ut malene på litt tykkere papir, for da kan du bruke bokstavene som mal flere ganger. På siden finner du også en haug med flotte innpakningsideer og masse “gjøre selv” prosjekt som er en fantastisk inspirasjon å titte igjennom.

Stikkord: , , , ,

Kategori: Bursdagsmoro, Gjenbruk, Hobby / DIY, Interiørtips

Kommentarer er stengt.