Sommeridyll….

| 15. august 2011

 

Vårt sommerparadis hvor vi har tilbragt 3 uker denne sommeren, er Jeløya utenfor Moss. Svigerforeldrene mine har hytte der, som blir flittig brukt både i sommerferien og helgene før og etter sommeren. Stedet er et paradis for oss som bor trangt i hovedstaden, og hele familien føler at vi får luftet vingene våre der ute.

I år har vi vært mange turer til stranda. Ungene har til og med begynt å hoppe fra brygga i en alder av 8 og 6 år. Jeg er 39 år og tørr fremdeles ikke. Jeg synes de er superdupertøffe, og står og heier på sidelinjen.

Her har Sigurd funnet litt bark på en tur i skogen. Det fungerer fint som kikkert, og han går rett inn i rollen som sjørøver.

Flust av markjordbær og bringerbær i år. Nok til å lage eget syltetøy med som vi har kost oss med oppe på hytta. Nam!

Frøya er tøff og tørr å smake på østers som pappan har funnet på snorkletur. Det ble nok til oss voksne også, og jeg skal love at det smakte godt sammen med litt kald rosevin på en kjølig sommerkveld.

Makrellen på bildet under spiste vi en annen kveld. Den var ungene med ut i båt og fanget. Jammen meg er det ikke mye mer spennende å spise fisk man har fanget selv.

Det har vært noen regnværsdager også, og da har vi spilt spill, spikket under tak, gått turer til spennende grotter og grillet marshmallows i peisen.

Jeg synes det er så morsomt nå når ungene begynner å bli litt eldre, for da kan vi spille spill som vi voksne synes er morsomme også. Det er greit med lotto altså, men jeg ble fortere lei det enn ungene kan du si. Den store hiten på spillfronten denne sommeren var Magilabyrinten. Du kan lese mer om spillet hos Brettspillguiden.no

Håper du har hatt en deilig ferie, uansett om du har vært hjemme eller på tur i innland eller utland…

Stikkord: , , , , ,

Kategori: Aktiv familie, Familieliv, Spill

Kommentarer er stengt.