Anbefaling: smarte spill!

| 15. september 2011 | 4 Kommentarer

På hyttetur sist helg gikk vi tilfeldigvis forbi en lekebutikk som hadde et utvalg litt utenom det vanlige. Det er nesten befriende å komme inn i en butikk som ikke har hyllene fulle av Star Wars, Spiderman osv…..

Vi endte med å kjøpe et par spill fra Smart Games til ungene. Dette er spill som de kunne spille alene og der de ble utfordret av kort som fulgte med.

 

Da vi har en litt over middels båtinteressert gutt, falt valget hans naturlig på dette Titanic spillet.

Det går ut på å redde passasjerene som flyter i vannet. Utfordringen er at når en båt er full, kan den ikke flyttes mer. Det betyr at du må være strategisk i flyttingen. Kortene har ulik vanskelighetsgrad, slik at det passer for barn i alle aldre.

Spillet ble flittig brukt hele helgen, og det behagelige var at man ikke trengte å spille med. For mens man lager middag eller har andre gjøremål, så er det jo ikke alltid enkelt å drive med spill samtidig.

 

De hadde mange ulike varianter å velge mellom, med ulike utfordringer, som dette som heter Road Block.

Eller Smart Car, som er mer for de minste barna.

Det beste er at prisen ikke var avskrekkende. Spillene ligger fra 169 opp til 199. De var av solid kvalitet, og kan helt klart være flotte gaver.  Og så er det noe hele famlien kan ha glede av. Jeg fikk bryne meg litt på de vanskelige kortene.


Stikkord: , , ,

Kategori: Gavetips, Smårolling / småskolebarn, Spill

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Stine sier:

    Jeg har prøvd ett av disse, og kunne gjerne tenkt meg å kjøpe flere både til egen familie og som gaver. Ser ikke ut som det går an å kjøpe dem fra hjemmesiden til Smartgames – noen som har tips til butikker/nettsteder i Norge som fører disse?

  2. lillepilt sier:

    Jeg kjøpte mine på Sprell, Jessheim storsenter. Sprell har også butikker på Storo, Sandvika, Majorstua og Grunerløkka. De har de også på Teknisk museum. Dette ble veldig fokusert Oslo omegn, noen har kanskje innspill fra andre deler av landet

    Elin K
    My recent post Music to my ears….

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge