Dekorasjon til Cupkake/muffins

| 22. september 2011 | 3 Kommentarer

Jeg blir aldri enig med meg selv om hva jeg skal kalle det…Cupkakes eller muffins. Cupcakes høres likom litt kulere ut, men er det ikke i bunn og grunn vanlige muffins vi snakker om her da? Hvilket begrep bruker du for disse?

Uansett, jeg fant en morsom mal inne hos Sah-rah som man kan bruke som dekorasjon på kakene. Hva med en snakkeboble, en bart, nisse eller viking for å piffe opp festen. Det koster et par dollar for å få de tilsendt. Eller du kan bare bruke disse som inspirasjon for å lage noen liknende selv.

Sah-rah har også en kreativ og inspirerende blogg som jeg anbefaler å titte innom.

Ellers så er Sweet Paul sitt høstnummer ute på nett nå. Han har noen morsomme  maler du kan laste ned og bruke til kakene, i tillegg til “til og fra” lapper som du kan også kan printe ut. Ha en kreativ og flott dag!

Stikkord: ,

Kategori: Blogganbefalinger, Bursdagsmat, Hobby / DIY

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Det har visst noe med røren å gjøre. Cupcakes er fastere mens muffin er flytene. Cupcakes har frosting og skal være en liten mini kake. Muffin ikke har pynt og trenger ikke å være søte. Om jeg har forstått det riktig da.

  Veldig stilig pynt 😀
  My recent post Blomkålpuré med snøfrisk!

 2. Sarah sier:

  Thanks for mentioning me! : )

 3. keowyn sier:

  Cupcakes er norske muffins, og de har kakerøre. Muffins tradisjonelt (i USA f.eks) er gjærbakst og ofte frokostmat.
  My recent post ROSAROSAROSAEBAY!

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge