Vi sier velkommen til vår nye skribent!

| 4. november 2011

Desverre besluttet Rebekka “Mer enn bare ord” å avslutte sin periode som skribent for oss, og vi ønsker å sende henne en stor klem for strålende innsats! 🙂

Men frykt ikke, vi har fått en veldig god erstatter! Vi er nemlig veldig glade og stolte over å kunne presentere Brigitta som vår nye faste skribent! 😀

Foto: Brigitta

Om dere frekventerer interiør-bloggosfæren kjenner dere helt sikkert til bloggen hennes – Brigg.

For litt siden annonserte hun at den ville bli lagt ned, men i det siste har vi merket at stadig flere innlegg har sneket seg frem på bloggen. Vi har derfor en mistanke om at den nok ikke er helt finito allikevel. 😉

Brigitta er 34 år gammel og bor i Bergen sammen med Lars Petter, Matilde på 3,5 år, Ludvig på 2 år og hunden Albert.  Hun er utdannet antropolog med spesialisering i varebruk og forbruk, og jobber som innkjøper i Statoil.

Reportasje i juleutgaven av Foreldre og Barn.

Foto: Brigitta

 

En ting som kjennertegner Brigitta er at hun er veldig flink til å lage kule versjoner av kjent design. I tillegg er hun ikke redd for å lage sine egne, til tider småsprø, kreasjoner. Hun beskriver seg selv som lidenskapelig opptatt av design, mote, gjenbruk og redesign, men aller mest opptatt av sin lille, fine familie.

Vi har flere ganger skrevet om tingene hennes her på Foreldremanualen (dere husker kanskje denne smarte lekeskuffen og det artige barnerommet hun har innredet), og vi gleder oss veldig til å se hennes innlegg her hos oss. Følg med! 🙂

Stikkord: ,

Kategori: Bloggnyheter