Ta fine bilder av julelys

| 29. desember 2011 | 0 Kommentarer

Jeg er kjempefan av bilder med lys som er litt ute av fokus slik at de får slike fine sirkler. (de kalles Bokeh) -Dette har vist seg å ikke være så lett å få til.. Men på fotobloggen I Heart Faces har Keli Hoskins laget en kjempefin guide der hun forklarer hvordan du får det til med flere eksempler.

-God julefotografering

via I Heart Faces Foto: Guide av Keli Hoskins

Dersom du ønsker å være enda mer avansert og ta bilder med Bokeh som har andre former har de en enkel gjør det selv guide til det også og alt du trenger er papp, papir, saks og tape!

via I Heart Faces Foto: Guide av Dana Suggs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne-Lise {alfabetika}

Anne-Lise er illustratør og designer, og bor sammen med mannen like utenfor Paris.Hun er hekta på interiørdesign og vintageshopping, og fra sitt eget lille hjemmestudio driver hun med illustrasjon og design. Resultatet er pedagogiske og dekorative trykk for for barn kalt Alfabetika til salgs i eplabutikken hennes.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookPinterest

Stikkord: , , ,

Kategori: Foto, Gode nettsteder

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge