Bloggkonkurranse februar: Karneval

| 1. februar 2012

Da sparker vi i gang en ny bloggkonkurranse her på Foreldremanualen – og håper at mange har lyst til å delta! 🙂

Februar er den store karnevalsmåneden og mange feirer med utkledningsfest i barnehagen osv. Vi ønsker derimot alle typer karnevals-relaterte innlegg velkommen – kanskje dere har feiret karnevalsbursdag, eller laget kostymer selv? Tolkningen blir opp til dere, og vi gleder oss til å se bidragene. 🙂

For å delta i konkurransen må du linke til ditt innlegg her! (trykk på “click here to enter” med blå skrift nederst i innlegget).

 

Premier:

De tre med flest “likes” på sitt innlegg vil få et gavekort på en almanakk fra PersonligAlmanakk.com

PersonligAlmanakk.com er opprinnelig et svensk konsept som nå endelig er kommet til Norge. Kort fortalt kan man gå inn på nettet, spesialtilpasse en almanakk (egen forside og bakside, tilpasning av annet innhold, farger etc.) og så ca. 1-2 uker senere kommer den fra trykkeriet.

Se for eksempel den vakre almanakken Tonje lagde!

Følg PersonligAlmanakk på Facebook, for å få med deg de siste nyheter, spesialtilbud osv.

 

Og ikke nok med det….

De tre med flest “likes” på sitt innlegg vil også få supre premier fra Disney:

 

8. februar blir filmen ”Ole Brumm – Nye eventyr i Hundremeterskogen” utgitt på DVD og Blu-ray, og i den forbindelse har vi både fått søte Ole Brumm bamser samt DVD’er som vi kan gi bort til dere!

I denne filmen gjenforenes vi med Ole Brumm og vennenes hans i en helt ny langfilm. Dette er et nytt og spennende eventyr inspirert av fem historier fra A.A. Milnes bøker og i Disneys klassiske, håndtegnede stil.

 

 1. premie (flest likes) = 1 DVD og stor kosebamse

2. premie: 1 DVD og liten kosebamse

3. premie: 1 DVD

 

Stikkord: , , , , , , ,

Kategori: Konkurranser / giveaways