Lag din egen uro

| 20. februar 2012 | 2 Kommentarer

Husmordronninga er en blogg som er fin, allsidig og kreativ. Inne hos henne finner du temaer som omhandler alt fra interiør, barn, strikking, foto, matlaging, oppussing og mange “gjør det selv” prosjekter. Jeg falt veldig for denne uroen hennes som hun har laget av rakved, og sommerfugler som hun har punchet ut av papir.

Du kan fint lage din egen uro av rakved eller pinner, og bruke noe du har liggende hjemme til å henge opp i den. Mulighetene er mange. Jeg har til og med sett noen som har hengt opp kjøkkenredskaper som uroer.

Her hjemme har vi har akkurat laget en uro nå av en gammelt lampeskjerm. Jeg har tatt av stoffet og så har vi hengt opp ungene sine hamaperlekreasjoner i den. Det blir en fin liten gave til en ny niese som kommer i mars. Jeg skal få tatt bilde av den og legge ut på bloggen min.

Har du noen ideer om hvordan man kan lage en uro?

Stikkord: , ,

Kategori: Baby, Hobby / DIY

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Anette sier:

    Så smart:)

  2. Trådsnella sier:

    utrolig lekkert!!!
    My recent post Favoritter

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge