Rose Lille / Pekänjo – knallsterk dansk design

| 21. mai 2012 | 0 Kommentarer

{sponset omtale}

Klassiske sommerklær fra Rose Lille

Rose Lille designes av danske Helle Mølgaard Jespersen og med sin nostalgiske og klassiske stil har barneklærne raskt blitt en stor favoritt blant mamma-fashonistaene.

For en stund tilbake kom plutselig nyheten om at Rose Lilles nettbutikk skulle stenges på grunn av økonomiske årsaker. Heldigvis ble klesmerket reddet ved at bedriften i november inngikk et samarbeid med et annet fantastisk dansk barneklesmerke – Pekänjo.

Smarte gutteklær fra Pekänjo

Det morsomme med disse to kolleksjonene er at de på sitt vis representerer hver sin nisje innen barnetøy – Rose Lille har klær i nostalgisk stil med blonder og broderier, mens Pekänjo har rene, moderne linjer.

Rose Lille - nostalgi for gutt og jente

Sammen utgjør de en knallsterk union av dansk barnetøy. En av de heldige som har fått være først ute med å tilby klær fra disse to kolleksjonene er vår annonsør Alma og Lukke.

Her er noe for en hver smak:

Pudderfarget bluse fra Rose Lille

Pekänjo Ilse t-skjorte

Rose Lille Conrad gutteskjorte

Se flere av klærne inne hos Alma og Lukke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anette Snarby

Anette er "primus motor" og gründer av Foreldremanualen.no, og jobber frilans som journalist og tekstforfatter. Anette er mamma til to gutter på 5 og 10 år, samt at hun har en bonusdatter på 14 år.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookPinterestGoogle Plus

Stikkord: , , , , , , , , , , ,

Kategori: Barneklær

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge