Hekler dukker inspirert av barnetegninger

| 1. juni 2012 | 3 Kommentarer

Helena, har den superkule og kreative bloggen Craft & Creativity. Jeg må stadig innom for ny inspirasjon, og jeg oppdager ofte ting jeg aldri har sett andre steder.

Du finner tonnevis av prosjekter hos Helena som du kan gjøre  sammen med ungene, og du trenger absolutt ikke å være en godt øvet hobbymamma. Her er det gleden ved å lage som står i sentrum og det smitter over på leseren. I alle fall på meg og sansynligvis også på deg.

Prosjektet jeg viser her er det faktisk ikke Helena som står for, men hennes mamma. Det er lett å se hvor Helena har fått det kreativet genet sitt fra. Helena har en datter som er glad i å tegne. Bestemoren har bruk barnebarnet sine tegninger som utgangspunkt og heklet tilsvarende dukker.

Er det ikke fantastisk? Jeg falt pladask! Det gjorde også Helenas datter. Aldri har mitt ønske om å kunne hekle vært større, og kan du hekle så er det bare å sette igang. Vit bare at jeg er bittelitt misunnelig på deg 🙂

.

Flere ting designet av barn:

Stikkord: , , , , ,

Kategori: Hobby / DIY, Smårolling / småskolebarn

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. wendysinfamilie sier:

  oj der inne var det masse flotte tips har putta noen av de på pinterest siden min .. takk for inspirasjon
  My recent post Endelig fredag !! Litt Buzz og Litt datt

 2. Gladmamma sier:

  De dukkene var jo bare super kule. Jeg skulle også ønske jeg kunne hekle…
  My recent post Helg med mann og barn

 3. Molly sier:

  wow så kult dette ser så veldig gøy ut kan jeg også får send in tegningen til den siden og larger meg til et dukke figur også hvor finner jeg den addres post noe sandt?

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge