Disney lanserer to nye nettsamfunn for barn

| 7. august 2012 | 0 Kommentarer

Med lanseringen av de to nettsamfunnene Jakes verden og Superbia ønsker Disney Channel å tilby barn og unge muligheter for spill, moro og kreativ utfoldelse på nettet. Begge nettsamfunnene har nytt stor suksess i Europa, og nå står endelig Skandinavia for tur.

 

 

Jakes verden finner du på Disneyjunior.no og er tilpasset barn i førskolealder, mens Superbia er utviklet for barn i 6-14-årsalderen og finnes på Disney.no.

Jakes verden bygger på den populære Disney Junior TV-serien Jake og sjørøverne i drømmeland.  Her kan man lage sin egen pirat-avatar, samle gullmynter, innrede sitt eget pirathjem, gå på oppdagelsesferd og selvsagt spille spill med Jake og hans mannskap.

 

 

Superbia er et pulserende nettsamfunn inspirert av Disney Channels populære serier og karakterer. Også her kan man lage egne avatarer, velge klær og spennende tilbehør, innrede et hus, besøke Hanna Montanas konserthus og Shake It Up sitt dansestudio.

Gjennomfører man i tillegg ulike oppdrag vanker det belønning i form av poeng, som igjen kan benyttes for å få tilgang til eksklusive opplevelser.

 

 Hva synes du om denne typen nettsider for barn? Legg igjen en kommentar, vi vil gjerne høre din mening. 🙂

 

Stikkord: , , , , , , , ,

Kategori: Spill

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge