Print ut gratis: pakkelapper

| 14. desember 2012 | 1 Kommentar

Gratis pakkelapper fra Sass&Peril

Ja, det e ska itj stå på det

Det florerer av flinke grafiske designere på nett, og i disse juletider er det flere som ønsker å dele av sine produksjoner. En ting vi ser mye av er gratis pakkelapper som du kan printe ut selv.

Nå er vel kanskje ikke pakkelapper den aller største utgiften for familien i førjuls-stria, men her har du mulighet til å få pakkelapper som er hakket stiligere enn de man får kjøpt til en tier på dagligvarebutikkene.

Og så er det jo genialt om man skulle være ute i siste liten, og bare mangler en lapp eller to….  😉

 

En av mine personlige favoritter – Vibeke Høie – lagde disse kjempefine pakkelappene i fjor. Tanken her er at man kan printe de ut og fargelegge de sammen med barna. 🙂

Svenske Isabelle Norman Sällström (Isa Form) er også en stor favoritt, og har en blogg jeg følger jevnlig. Hennes fargerike og søte pakkelapper kan du printe ut her.

Tips: Om du vil legge litt ekstra i det, så kan du printe ut disse på klistremerke-papir!

Den tsjekkiske designeren Jana Kloučková Kudrnová har en stemningsfull og vakker blogg, med mange fine gratis-prints på sin nettside. Disse spesielle gavelappene kan laste ned gratis her (trykk på første link i teksten for å komme til pdf-filen).

Enkle grafiske former og svart-hvitt, synes å være en trend også i julen. Disse fine pakkelappene kan du laste ned gratis hos Dotcom for moms.

Pakkelapper trenger ikke være bittesmå. Disse vakre pakkelappene har A6 størrelse og kan lastes ned hos Wee Gallery.

Jeg synes disse enkle pakkelappene er kjempefine. Men det er litt synd at de er på engelsk og derfor blant annet har teksten “ikke åpne før 25. desember” – det blir jo litt feil her til lands.  😉  Kan printes gratis her.

.

Kjenner du til flere gratis jule-prints? Gjerne norske! Tips oss ved å legge igjen en kommentar. 🙂

Stikkord: , , , , ,

Kategori: Gode nettsteder, Jul

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Så masse fine tips til gratis lapper! Gøy med de barna kan være med å fargelegge. Jeg har lagt ut noen på min blogg også, se linker nedenfor. 🙂
    http://kikkis-planet.blogspot.no/2012/12/gaveinnphttp://kikkis-planet.blogspot.no/2012/12/gaveinnp
    Kikkis planet sitt siste blogginnlegg..PEPPERKAKEBAKER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge