Årets mest estetiske mammablogg – premier

| 13. januar 2013

Vi vil i en rekke innlegg presentere premiene i Mammablogg Awards 2012. En stor takk til alle våre sponsorer! Nomineringen av blogger er nå avsluttet, og hvilke blogger som kommer i finalen vil bli avslørt når vi starter avstemmingsrunden 15. januar.

Oriflame beauty premie

Hudpleiekit fra Oriflame

Den heldige vinneren i kategorien Årets mest estetiske mammablogg vil få en pakke fra Oriflame til en verdi av kr 1200,-.

Pakken inneholder tre produkter fra Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth serien, det vil si dagkrem, nattkrem og øyekrem. I tillegg inneholder pakken en Swedish Spa Smoothing Face Scrub. Dette er ren luksus, som vi regner med vil falle godt i smak hos vinneren!

Gavekort fra Parts of Sweden

I tillegg vil  Årets mest estetiske mammablogg vinne et gavekort på kr 250,- fra Parts of Sweden.

Parts of Sweden er alle “IKEA-hackeres” drøm! Har du et gammelt IKEA-møbel som du gjerne vil friske opp, finner du hos Parts of Sweden produkter som er tilpasset IKEAS mestselgende møbler. For eksempel møbeldekaler (klistremerker) for å pynte opp et Lack bord, nye ben til Malm-sengen eller håndtak som er tilpasset skapene dine.

 

.

Følg Foreldremanualen på Twitter eller Facebook for å få alle oppdateringene om Mammablogg Awards.

 

Stikkord: , , , , , , , , , , , , ,

Kategori: Mammablogg Awards

Kommentarer er stengt.