Det mest fantastiske trehuset noensinne

| 19. mai 2013
.

Alle barns drøm!

Dette er et av de mest imponerende lekehusene/trehusene vi noen gang har sett- i alle fall i en privat hage! Besteforeldrene Steve and Jeri Wakefield i Dallas fikk sin gode venn og arkitekt James Curvan til å lage dette fantastiske huset til barnebarna sine.
.
.
Trehytta er bygget over flere etasjer og har to utendørs terrasser. Steve og Jeri er begge kunstnere og i interiøret er det brukt mange objekter de har funnet og samlet på i løpet av mange år. Hele huset er dekorert av små gjenstander som har vært i familen i generasjoner.
Flere av materialene som ble brukt i bygget er også gjenbruk.
.
.
Lekehytten er både utstyrt med elektriske lys, kjøleskap og aircondition. Se flere foto inne på Houzz.com!

Stikkord: , , , , , , ,

Kategori: Utelek

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Karina sier:

    Superflott hus. Hjemmesiden jeg har lenket til driver med å bygge spesielle lekehus osv etter kundens ønsker.