Skal det være en kopp baby?

| 25. juni 2013 | 0 Kommentarer

Det vrimler av dem på nettet: Bilder av babyer i kopper. “Baby mugging” har offisielt blitt en greie.

IMG_7535

Wake up and smell the- eh…baby..?

Nytt internett-fenomen

Det hele begynte i april i år, da en amerikansk mammablogger la ut bilder av barna sine hvor det så ut som de hadde krympet til lilleputtstørrelse og havnet i kaffekoppen hennes. Hun la ut bildene i håp om å få noen som hadde en dårlig dag til å smile, men hun hadde aldri forventet at Baby Mugging skulle på så poppis som det ble.

Etter få dager var Baby Mugging blitt et internett-fenomen, og begynte å leve sitt eget liv. Hundrevis av foreldre har siden lagt ut bilder av sine små arvinger, godt plassert i yndlingskoppen. Sjekk #babeinamug på instagram og kos deg!

Nå har Baby Mugging tatt helt fullstendig av, og fenomenet har til og med fått sin egen hjemmeside: babymugging.org  og selvfølgelig en facebookside

Hvordan gjør man det?

Det handler om perspektiv. Legg babyen på gulvet og still deg ved føttene hans, hold en kaffekopp mot babyen slik at det ser ut som babyen er oppi koppen og knips bilde! For ekstra miniatyr-effekt, stå på en stol mens du tar bildet. Og for all del: husk å drikke opp kaffen din før du begynner med baby muggingen…

Hvorfor gjør man det?

Bare fordi! Det høres kanskje merkelig ut at dette har blitt en såpass stor greie, men bare vent til du prøver selv  – dette er avhengighetsskapende moro. Så imens mannen min rister på hodet, så flyr jeg rundt med kamera, baby og kaffekopp i steden for å spise frokost. Han syns det hele er absurd og unødvendig. Jeg syns derimot bildene er fremragende materiale til konfirmasjonen om noen år…

 

Så, hva sier du… skal det være en kopp baby?

IMG_7534

Stikkord: , , , , ,

Kategori: Baby, Foto, Humor, Mammablogging, Morsomme bilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge