Tips til sommerferieaktiviteter for barn

| 1. juli 2013

Snart ferie?

Skolebarna har allerede tatt ferie og for de fleste barnehagebarn er den vel rett rundt hjørnet. Jeg har brukt kvelden på å prøve og forberende våre uker hjemme, med å google meg litt rundt etter fine ting å finne på de dagene vi skal være hjemme i ferien. Som vanlig satser jeg på strålende sol, masse uteliv og VANNleker!

Så her er mine 5 beste tips:


Vannveivegg!


VannPinata!


Såpebåtløp!


Mal med vann!


Såpebobler!

Her i denne oppskriften er det forresten brukt noe som heter Corn Syrup.. Det kan, etter som jeg har forstått, erstattes med Glukose.

 

Trykk på enten bildene eller linken under for å komme rett til kilde og fremgangsmåte.

Og ha en fin og vannfyllt sommer!

.

P.S.: Har du noen morsomme aktiviteter du gjerne vil dele med Foreldremanualens lesere? Tips oss gjerne!

Stikkord: , , , , , , , , , , ,

Kategori: Utelek

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. DSBs Mamma sier:

    Hei! Jeg er nettopp ferdig med å oppsummere hele 130 forslag til sommeraktiviteter i en PDF-fil. Filen kan lastes ned gratis fra detsmartebarnet.com, se detaljene i mitt siste blogginnlegg “God sommer, alle sammen!”
    God fornøyelse! 🙂
    DSBs Mamma sitt siste blogginnlegg..God sommer, alle sammen!