Slik fikser du en ødelagt skrue!

| 26. mars 2014

Løser små men irriterende problem

Kjenner du Murphy’s law? “Alt som kan gå galt, går galt”. Uttrykket finnes i en rekke varianter og tilskrives Edward A. Murphy som var kaptein i det amerikanske flyvåpenet. Dnb har kjørt flere vittige reklamefilmer for sine forsikringer, med utgangspunkt i denne “loven” i det siste. Nå har de kommet med en ny.

I denne filmen løser de et problem som jeg faktisk har vært borti flere ganger! Er du DIY’er slik som meg, bør du absolutt få med deg denne lille snutten! 🙂

Kunne du trikset fra før?  🙂

Om Dnb’s forsikringer

Dnb gir dekningsgaranti på alle sine Best-forsikringer. Det betyr at de garanterer deg minst like gode vilkår på ditt Best produkt ved et skadeoppgjør, som du ville fått som privatperson i et konkurrerende skadeforsikringsselskap i Norge. Dnb’s forsikringer med denne dekningsgarantien er bilforsikring, husforsikring, innboforsikring, reiseforsikring og hytteforsikring.

 

Dette er et sponset innlegg.

Takk for at dere støtter våre samarbeidspartnere som gjør Foreldremanualen.no mulig!

Stikkord: , , , ,

Kategori: Interiør

Kommentarer er stengt.