Invitasjon til event med bObles

| 14. mai 2014

bobles fisker

Foreldremanualen er så glade for å kunne invitere våre lesere til et event som skal foregå i Oslo den 22. mai. Eventet holdes sammen med danske bObles som lager en type lekemøbler for barn.

Dette er møbler som har mye mer for seg enn man kanskje tror ved første øyekast, og det skal vi få vite mer om på dette eventet. Alle som deltar får også en fin goodiebag med seg hjem.

Invitasjon til Tumletid 22. mai

bObles, Foreldremanualen.no og Illums Bolighus avholder for første gang bObles «Tumletid» sammen i Oslo – og det er du invitert til!

Sammen med Foreldremanualen får du mulighet til å være en av de første som får oppleve bObles tumletid, som er ca. en times lek og læring i vårt store oppblåsbare elefanttelt, fylt med tumlemøbler.

bobles fisk

Under Tumletid leker vi oss til en bedre forståelse av hvordan vi kan stimulere og utfordre våre barns motorikk gjennom lek og hverdagsaktiviteter.

Vi ruller, kravler står, går, hopper og balanserer oss til en glad kropp. Du får mulighet til å stille alle de spørsmålene du vil til bObles elefantfører, som er ute med elefanten.

Alle som deltar får en goodiebag med seg hjem. Meld deg på hos meg snarest, da det er begrensede plasser. Vi gleder oss til å se deg og dine barn! 🙂

 

Oppdatering! Fortsatt noen få plasser igjen på eventene kl 12:oo og 14:30

Tidspunkter: 10:30-12:00 (0-2 år)12:00-13:30(0-3 år)14:30-16:00 (3-7 år)17:00-18:30 (alle aldre) Sted:Illums Bolighus OsloMunkedamsveien 270251 Oslo Påmelding:post@foreldremanualen.no

bobles elefant

Stikkord: , , , , , , , ,

Kategori: Arrangement, Interiør, Leker

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Helén Karlsholmen sier:

    Hei!

    Vi vil gjerne med kl 14:30! Har tre barn, alder 3,4 og 5 🙂