Klart for tumletid med bObles

| 12. mai 2014
_bobles

Bilde fra forrige bObles tumletid hvor vi var på Hilton i København

Kjenner du til bObles? bObles er «tumlemøbler» laget i EVA skum, og er møbler skapt for å bistå i barnas motoriske utvikling. Produktene er utviklet i Danmark og er en favoritt på danske barnerom.

I tillegg til at bObles forhandles i de fleste forretninger med interiør, leketøy og annet utstyr i Danmark, så avholder de også det de kaller for «Tumletid». Her kan mødre og fedre med barn komme til et gratis event, hvor man får oppleve hva man kan bruke tumlemøblene til.

Møblene har nemlig langt flere bruksområder enn hva man kan forestille seg ved første øyekast.
nyefarversamlet2

Mange bruksområder

Ofte er det slik at når jeg kjøper en ny bObles til sønnen min, så overveier jeg hvordan han kan bruke den. Men så snart den er pakket ut, finner han straks ut sine egne måter. Jeg overraskes gang på gang, for vi voksne er langt i fra så intuitive som barna. De hopper bare ut i det og gjør en masse som vi slett ikke hadde tenkt på. Disse møblene er designet for at barna nettopp skal kunne bruke de på mange måter og bidra i å styrke deres motoriske utvikling mens de leker.

bObles har utviklet 5 «tumle-ikoner» som hver for seg støtter den glade udvikling og samtidig beskriver hvilke tumlemøbler som er gode til å styrke de forskjellige utviklingstrinn.

Den 22. mai vil det for første gang bli avholdt «Tumletid» her i Norge og det skal avholdes på Illums Bolighus i Oslo. Eventet er åpent for alle med barn, men det er begrensede plasser. Derfor er påmelding nødvendig. Invitasjonen kommer snart, for dere er nemlig alle inviterte! 

_037bobles

Styrker grovmotorikken

Hjemme hos oss blir det daglig lekt med bObles. Vi bruker dem som skamler, bord, nattbord, skrivebords-stol, til hinderbaner gjennom hele huset og mange andre morsomme ting – uten at vi tenker over det, så styrker det barnas motorikk helt naturlig.

I Danmark sier man ofte at Legoklossene støtter den fin-motoriske utvikling, mens bObles møblene styrker den grovmotoriske utvikling. Dere kan lese mye mer om våre erfaringer med tumlemøblene over på min danske blogg Shopping4kids.dk her.

Stikkord: , , , , , ,

Kategori: Interiør, Leker

Kommentarer er stengt.